martes, 9 de septiembre de 2008

Chester-Cheshire

Articulada pel riu Dee, Chester va ser possiblement la ciutat romana més nórdica que coneixem, situada al nord-oest d'Anglaterra aquesta ciutat destaca per les seues cases blanques forrades amb vigues fosques.
Es tracta d'una ciutat mitjana amb interessants recursos i digna de ser visitada si un es troba a les ciutats més importants que l'envolten -entenga's Liverpool o Manchester-. La ciutat té els que són probablement les restes romanes més importants de Gran Bretanya, però és coneguda com a bastió de defensa de Gran Bretanya en diferents guerres.
La ciutat és un important nucli turístic -per al turisme intern del Regne Unit- i comercial. Destaquen les cases típiques del centre històric, el pont romà sobre el riu Dee i "the eastgate clock" el que és el segon rellotge més gran del món després del Big Ben de Londres.
El comptat va ser un important nucli de la mineria i la indústria pesada britànica. Cal recordar que estem sobre els Cambrians, a escasos kilòmetres de la frontera amb el País de Gales, del qual en parlaré més endavant.

No hay comentarios: